Academy – Trainingen & Evenementen

HEMMINK ACADEMY
TRAININGEN & EVENEMENTEN

65+

jaar ervaring

40+

exclusieve merken

100+

medewerkers

Investeer in jezelf!

De ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek en de bijbehorende wet- en regelgeving gaan snel. Wij helpen jou graag een handje! Om te zorgen dat jij jouw klanten altijd van het beste en meest actuele advies kunt voorzien, heeft Hemmink een breed assortiment aan trainingen ontwikkeld.

De trainingen worden gegeven in een professionele trainingsruimte. Investeer in jezelf, in jouw mensen en/of in jullie bedrijf door een training van Hemmink te volgen in jouw vakgebied. Zo blijf je perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wanneer mogen we jou ontmoeten?

Evenementen!

Hemmink staat regelmatig op beurzen & evenementen met productdemonstraties, nieuwe producten en workshops.  Ook organiseert Hemmink met regelmaat haar eigen workshops, kennisdagen en cursussen.

Meer weten over een evenement? Neem gerust contact met ons op

Trainingen

Op afspraak

Toolbox: slimmer en sneller installeren


Meerdere locaties

Gratis

Gratis aanvragen

Op afspraak

Toolbox: EMC-oplossingen


Meerdere locaties

Gratis

Gratis aanvragen

Meerdere data

Rookmelders toepassen volgens NEN 2555


Meerdere locaties

Gratis

Bekijk training

Evenementen

Juni & September

Pflitsch on Tour 2020


Meerdere locaties

Gratis

Meer informatie

Webinars

Alle aankomende webinars van de Hemmink Groep. Heb je interesse in een webinar over een bepaald onderwerp? Laat het ons weten via info@hemmink.nl

Interessante onderwerpen

Bij Hemmink delen we graag onze kennis over verschillende onderwerpen zoals Stekerbaar Installeren, Aarding, Brandveiligheid en nog veel meer.  We zijn continu bezig met het doorontwikkelen van deze thema’s.  Mis je informatie? Geef dit dan door via het contactformulier!