Europort 2019

Europort 2019

Waarom een bezoek aan Europort de moeite waard is

Van 5 t/m 8 november 2019 vindt Europort 2019, dé toonaangevende vakbeurs voor special purpose schepen plaats in Rotterdam. Europort is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met haar focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen.

Wat vind je op onze stand 3104 in hal 3

Hemmink en KWx presenteren op stand 3104 (hal 3) hun oplossingen voor kabelmanagement en het beveiligen en managen van DC netwerken aan boord van schepen met onze innovatieve DC breaker switch. Wil je meer weten? Kom dan naar onze stand!

Pflitsch blueglobe, dé kabelwartel voor maritieme toepassing

De blueglobe serie kabelwartels van Pflitsch met extreem hoge dempingswaarden en EMC afscherming zijn bij uitstek geschikt voor toepassing aan boord van schepen. De lange levensduur, de snelle en eenvoudige installatiemogelijkheden resulteren in aanzienlijke kostenbesparing. Daarom hebben diverse toonaangevende Nederlandse scheepsbouwers deze kabelwartel inmiddels opgenomen in hun bestekken. Ontdek deze wartel op onze stand 3104 in hal 3.

Direct een afspraak maken?

Neem contact op met onze accountmanagers Marcel ten Thije of Haimy Schenk en maak direct een afspraak voor op de Europort.

Marcel ten Thije, regio Oost
tel. 06-22948807, mail: m.ten.thije@hemmink.nl

Haimy Schenk, regio West
tel. 06-48134494, mail: h.schenk@hemmink.nl

Meld je hier aan voor de Europort en ontvang je gratis toegangsbewijs.

Praktische informatie Europort 2019

Datum: 5 t/m 8 november 2019
Locatie: Rotterdam Ahoy

Meer bezoekersinformatie vind je op de website van Europort.

Kosten
Gratis

Meld je hier aan voor de Europort en ontvang je gratis toegangsbewijs.