Pflitsch on Tour 2020

Pflitsch on Tour 2020

Vanwege de Corona-crisis is het niet zeker of de Pflitsch tour in juni door kan gaan. Wil je graag dat de Pflitsch showtruck bij jouw bedrijf komt? Meld je gewoon aan via het formulier rechts op deze pagina. Mocht dit evenement toch afgelast worden, dan nemen wij contact met je op.

Dit jaar toert de Pflitsch showtruck in het voorjaar én in het najaar door Nederland: van 8 t/m 12 juni of van 7 t/m 11 september 2020 komen onze industriespecialisten Marcel ten Thije en Haimy Schenk op afspraak naar jouw bedrijf toe. Een gratis kennissessie bij je voor de deur.

Terwijl jij geniet van een hapje en drankje laten onze experts je alle praktische en tijdbesparende oplossingen van Pflitsch zien op het gebied van elektromagnetische straling (EMC), voedselveiligheid en explosieveiligheid. Zo laten we je onder andere zien hoe EMC-wartels in de praktijk werken.

Na je bezoek aan de showtruck weet je alles over deze thema’s:

  • Kabels en apparatuur betrouwbaar afschermen tegen elektromagnetische straling: vroeger was dit een tijdrovende klus, we laten je graag zien waarom dit nu zoveel sneller gaat.
  • Hygiëne wartels zijn onmisbaar in de voedingsmiddelenindustrie. Waar moeten wartels voor hygiëne toepassing aan voldoen? We vertellen je alles over dit thema en de oplossingen van Pflitsch.
  • Overal waar fijnstof voorkomt of met brandbare gassen wordt gewerkt, is het gevaar van explosie aanwezig. We informeren je graag hoe je explosieveiligheid met de producten van Pflitsch kunt realiseren.

Heb je een specifieke vraag over kabeldoorvoer? Dan is dit je kans: kom naar de Pflitsch showtruck en raadpleeg onze experts! Schrijf je in via het formulier of neem direct contact op met Marcel of Haimy:

Inschrijven voor training

Wanneer wil je dat wij langs komen?

Vul hier de postcode van je bedrijf in.

Heb je opmerkingen of vragen? Dan kan je die hier invoeren.

Wij verwerken je persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Hemmink.
Door het formulier te verzenden ga je akkoord met dit beleid.

Data

  • 8 t/m 12 juni
  • 7 t/m 11 september

Locaties
Nader te bepalen.

Kosten
Gratis