Winactie JMV 80 jaar

JMV is jarig en viert feest! In februari bestond fabrikant JMV 80 jaar, een prachtig jubileum! Wat ooit begon met het maken van houten bijenkasten en kinderspeelgoed, is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf in kunststof en metalen bevestigingsmaterialen.

Natuurlijk vieren wij dit jubileum niet alleen, maar ook met jou als gebruiker van de JMV materialen. Daarom lanceren wij de JMV spaaractie! Bij aankoop van een JMV product spaar je automatisch mee voor fraaie prijzen.

Naar het actieformulierNaar het actieformulier

Zo werkt de JMV winactie

  • In de verpakking van diverse JMV producten vind je een actiekaart met een code.
  • Deze code vul je hiernaast (hieronder (mobiel)) in. Voor elke ingevulde code krijg je punten. Op deze manier spaar je heel snel een groot aantal punten bij elkaar.
  • Hoe meer punten je spaart, hoe groter de kans op mooie prijzen!

Spaar extra punten
Na het invoeren van een actiecode krijg je de mogelijkheid om extra punten te verzamelen.  Deze mogelijkheden vind je hiernaast (hieronder (mobiel)) terug en in je mailbox.  Er worden regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd, houd deze pagina dus in de gaten!

Voor welke prijzen kan ik sparen?
Heb jij de meeste punten, dan win je misschien wel de hoofdprijs ter waarde van € 1.000,-!  Of natuurlijk één van onze vele andere prijzen zoals een GoPro, een Rockbox bouwradio of een slipcursus.

Wanneer gaat de actie van start?
Deze spaaractie start op 1 april 2018 en eindigt op 31 december 2018.

Over JMV

JMV is producent van een breed pakket metalen en kunststof bevestigingsmaterialen voor de installatietechniek. Voor bevestiging van elektrobuis, draad of kabel maar ook voor bevestiging aan staalconstructies biedt JMV een uitgebreid assortiment. Alle JMV producten zijn eenvoudig te installeren.
JMV producten worden geleverd aan elektrotechnische groothandels, bouwbedrijven en de specialistische industrie.