Kabeldoorvoersysteem

CONMAXX: Modulair kabeldoorvoersysteem

Betrouwbaar, snel en maximale flexibiliteit. Deze eigenschappen kenmerken het nieuwe robuuste kabeldoorvoersysteem CONMAXX van Wiska. Het innovatieve modulaire driecomponentensysteem biedt een nieuwe dimensie in flexibiliteit en tijdsbesparing met daarbij een hoge beschermklasse en trekontlasting. Het modulaire systeem is toepasbaar in veel situaties en sectoren, zoals bijvoorbeeld de elektro-industrie, machine- en paneelbouw, telecommunicatie en energiesector.

Het CONMAXX systeem bestaat uit een frame, vier variabele inzetframes en talloze inzetstukken. Hierdoor zijn geassembleerde kabels, ongeacht de vorm of maat, probleemloos te monteren voor kabeldiameters van 2 mm tot 33 mm.

Kabeldoorvoersysteem modulair, ideaal voor kasten

Het frame bestaat uit één deel. Dit vereenvoudigt de montage en zorgt voor montagezekerheid. De maten van de frames passen op de standaard uitsparingen voor industriële connectoren. Met de vier verschillende inzetframes kunnen de kabeldoorvoeren variabel geconfigureerd worden. De inzetframes vergrendelen met een hoorbare klik, zodat u verzekerd bent van een juiste montage. Een uitgebreid assortiment van voorgesneden inzetstukken maakt het systeem compleet. De unieke conische bouwvorm van de inzetstukken zorgt mede voor de hoge beschermklasse van IP66. Verder garandeert de golvende snede een montagevriendelijke installatie en een pasnauwkeurige ommanteling van de kabels.

Stel je vraag

Heb je een vraag over het Conmaxx kabeldoorvoersysteem? Een vrijblijvende demonstratie op locatie?  Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!Wil je telefonisch contact? Vul dan hier je telefoonnummer in.

Wij verwerken je persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Hemmink.
Door het formulier te verzenden ga je akkoord met dit beleid.

In drie stappen een compleet, flexibel en eenvoudig kabeldoorvoersysteem

1CONMAXX frame

Het glasvezelversterkte frame is bijzonder licht en stabiel van vorm. Het kan eenvoudig op elke standaard uitsparing voor industriële connectoren worden bevestigd en van kabels worden voorzien, zonder bewerkelijk open en dicht schroeven.

2CONMAXX Grid

CONMAXX biedt een groot assortiment inzetframes voor alle kabeldiameters en installatievarianten. Hierdoor kan het frame heel flexibel en naar individuele behoefte uitgerust worden.

3CONMAXX Seal

Altijd het passende inzetstuk met bijna 100 verschillende varianten voor geassembleerde kabels, standaard leidingen, beschermslangen en speciale kabels. De ruime keuze aan deelbare en meervoudige inzetstukken bespaart bovendien veel werk bij de montage. Daarnaast kunnen de inzetstukken door hun conische vorm heel eenvoudig ingezet worden.

De voordelen van het CONMAXX kabeldoorvoersysteem

Meer betrouwbaarheid
Het CONMAXX-systeem is uitgevoerd met een unieke geïntegreerde afdichting, golvend gesnede inzetstukken en frame uit één deel zorgen, maken het systeem extra betrouwbaar

Maximale flexibiliteit
De vele componenten van CONMAXX maken een zeer
flexibele elektro-installatie op maat mogelijk, ongeacht
de maat van de kabeldiameter. Door de vele combinatiemogelijkheden
worden bovendien de voorraadkosten
gereduceerd.

Hoge beschermklasse
Alle CONMAXX componenten hebben de hoge beschermklasse IP66 en zorgen tegelijkertijd voor een mechanische trekontlasting van de kabels.

Robuust en bestendig
Het frame en de inzetframes zijn gemaakt van solide, glasvezelversterkt kunststof. De inzetstukken zijn vervaardigd van halogeen- en siliconenvrij TPE. Uitstekend bestand tegen motorbrandstoffen, oliën, vetten, zuren, basen en UV-licht. Dankzij brandveiligheidsklasse V0 ook bij uitstek geschikt voor de railindustrie.

Voor extreme temperaturen
Afhankelijk van de variant kan CONMAXX worden toegepast bij temperaturen tussen -40 °C en 120 °C of tussen -40 °C en 90 °C.

Eenvoudige montage
De geïntegreerde, vaste afdichting vereenvoudigt de montage en zorgt voor een betrouwbare installatie. Bovendien kan CONMAXX eenvoudig met standaard schroeven worden gemonteerd.

Gebruikstoepassingen CONMAXX kabeldoorvoersysteem