Adels contact

Adels contact

Adels contact

Misschien ben je er al bekend mee: stekerbaar installeren. Deze snelle, efficiënte en flexibele manier van werken heeft veel voordelen ten opzichte van de traditionele manier van installeren:

  • Tijdbesparing: 3 tot 10 keer sneller
  • Kostenbesparing: 80% sneller, 40% goedkoper
  • Kwaliteit: 90% minder faalkosten
  • Onderhoudsvriendelijk en een beter inzicht in materiaalkosten

Adels

 

Stekerbaar installeren met Adels
Onder de serienaam AC 166 levert Adels Contact een groot assortiment producten die geschikt zijn voor stekerbaar installeren. Denk hierbij aan stekkersystemen ‘G’ serie 3-, 4- en 5-polig, chassisdelen 3-, 4- en 5-polig, T-splitters en net- en verbindingssnoeren. De producten van Adels Contact zijn uitwisselbaar en te combineren met andere merken van Hemmink zoals JMV, Schnabl en Wiska. Verder biedt Adels de mogelijkheid om in kleinere series te bestellen, dit in tegenstelling tot de stekersystemen van andere merken. Daarnaast heeft Adels Contact ook steker-, bevestigings- en verbindingsmateriaal voor de verlichtingsindustrie in het leveringspakket.

Nieuw! Slim en snel installeren concept
Ook het nieuwe concept Snel & Slim installeren van Hemmink bevat een ruim assortiment producten die geschikt zijn voor stekerbaar installeren. Binnen dit concept bundelt Hemmink de merken Adels, JMV, Schnabl en Wiska. Deze merken bieden modulair inzetbare producten die samen moeiteloos een efficiënte buis-, kabel of stekerbare installatie vormen. Denk bijvoorbeeld aan stekerbare kabels, stekerbare verdeelblokken, stekerbare kabeldozen, universele montageplaten, (schietbare) zadels en beugels. Dit concept helpt jou om je installaties zo snel mogelijk te realiseren met aandacht voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Lees hier meer over dit concept.

Toon productenToon producten