Pflitsch

Pflitsch

Pflitsch

De kabelwartels van PFLITSCH staan garant voor uitzonderlijke kwaliteit. PFLITSCH wartels worden voorgeschreven in de machinebouw, petrochemie, marine (NATO) en (non)food industrie.

Voor elke toepassing een passende wartel
Al jarenlang voert PFLITSCH het van het unieke en universele UNI®dicht kabelwartelsysteem. Voor elke toepassing is er wel een passende wartel en inzetstuk, alles van hoogwaardige kwaliteit, zeer betrouwbaar, hoge IP-waarde en eenvoudig te monteren. Leverbaar in verschillende soorten tapdraad: metrisch, PG, NPT, Whitworth (in kunststof alleen in metrisch en PG).

Unieke wartel: blueglobe®
De uiterst geavanceerde blueglobe® kabelwartel heeft een enorm goede afdichting, een zeer hoge IP-waarde (IP68 bij 15 Bar) en een fenomenaal klembereik: met slechts 3 maten (M16, M25 en M40) wordt een klembereik van 4 tot 32 mm gerealiseerd!

Pflitsch

PFLITSCH oplossingen voor duurzame energie
Stroom wordt tegenwoordig steeds vaker opgewekt door de duurzame energiebronnen wind, water, zon en biomassa. Windenergie wordt het meest ingezet en heeft dan ook de hoogste groeipercentages. De PFLITSCH kabelwartels UNI Dicht® en blueglobe® voldoet aan de hoge eisen van de windenergiebranche dankzij het unieke afdichtingsprincipe. Download PDF ‘Pflitsch oplossingen voor windenergie’

RoHS certificaatRoHS certificaat downloaden

Toon productenToon producten