Walther

Walther

Walther

Walther Werke is een gerenomeerd producent van CEE materialen en industriële connectoren. De industriële connectoren worden verkocht onder de serienaam Procon.

Walther

CEE-materiaal
Walther Werke levert een compleet programma laagspanningsmateriaal in 24 en 42V onder de serienaam NORVO. Het CEE materiaal in 16,32,63 en 125A wordt geleverd conform de internationale  norm IEC/EN 60 309.

Walther Procon
De Walther Procon serie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige connectoren voor stroomvoorziening, overdracht van stuursignalen en data-overdracht. Een waardevolle aanvulling op het industriepakket van Hemmink! De Walther Procon connectoren worden toegepast in de machine- en installatiebouw, kastenbouw, stuur-, meet- en regeltechniek, licht- en podiumbouw en bij interfaces voor diagnostische apparatuur.

Combinatiekasten
Een sterk punt van Walther Werke zijn de combinatiekasten. Deze worden op maat gemaakt, precies zoals de klant het wenst. De mogelijkheden zijn onbegrensd: van kleine combinaties met enkele contactdozen tot complete verdelers met contactdozen, automaten, aardlekschakelaar of hoofdschakelaar.

RoHS certificaatRoHS certificaat downloaden

Toon productenToon producten