Building Holland 2018 een succes!

Building Holland 2018 een succes!
14 mei 2018

Op 17 t/m 19 april vond de beurs Building Holland plaats: hét 3-daagse innovatie-event voor de bouw- en vastgoed sector dat jaarlijks plaatsvindt in de RAI Amsterdam. Er zijn dit jaar in totaal ruim 13.000 bezoekers geweest en meer dan 250 exposanten. Ook waren er bekende sprekers aanwezig zoals onder andere Diederik Samsom, Jan Terlouw, Bernard Wientjes en Ruud Koornstra.

Samenwerking Hemmink en BeNext
Drie dagen lang werd er kennis gedeeld, genetwerkt, zaken gedaan er is voornamelijk veel over innovatieve producten en/of concepten gepraat. Zo ook bij de stand van Hemmink. Dit jaar stond Hemmink samen met BeNext op de beurs Building Holland. We hebben het Smart Home concept over inzicht in energieopwekking en energieverbruik gepresenteerd.

Smart Home
Wat houdt dit vernieuwde concept nu precies in? Smart Home biedt uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van veiligheid, comfort, gezond binnenklimaat, energiebesparing en levensloopbestendigheid. Het energieverbruik wordt inzichtelijk gemaakt via onafhankelijke en universeel toepasbare energiemonitoring (NOM en EPV) en maakt het mogelijk voor serviceorganisaties om woningen en installaties op afstand te bewaken.

Terugblik Hemmink
Wij hebben drie dagen lang erg genoten en we hebben veel interessante gesprekken gevoerd met verschillende marktpartijen. We hebben gemerkt dat duurzaam wonen bij veel sectoren de aandacht heeft; van woningcorporaties, installateurs, adviseurs tot software-ontwikkelaars. Door het open karakter van de BeNext oplossing kunnen we veel marktvragen beantwoorden met producten en diensten.

Graag willen we alle bezoekers hartelijk bedanken voor hun bezoek aan onze stand. Mede dankzij jullie was het voor ons een succesvolle deelname!