De winactie ‘Hecht je aan Union en WIN!’ is live!

De winactie ‘Hecht je aan Union en WIN!’ is live!
10 oktober 2018

Begin oktober 2018 is Union, hét merk in de hecht- en bevestigingstechniek, gestart met de actie ‘Hecht je aan Union en WIN!’. Een kind kan de was doen: in elke verpakking van de tackers en de compressoren zit een garantiekaart met hierop een link naar de actiepagina www.uniongarantie.nl, na het invullen van de gegevens op de actiepagina ontvangt elke klant een lekkere Tony Chocolonely en is hij/zij verzekerd van één jaar éxtra garantie. Ook worden er maandelijks leuke prijzen verloot!

Voor wie is de winactie?

De winactie is voor alle klanten die voor 1 januari 2021 een tacker en /of compressor kopen en zich voor die tijd registreren. Ook klanten die het afgelopen jaar (1 september 2017 – 31 september 2018) een tacker en/of compressor hebben gekocht, mogen meedoen met deze actie.

Over Union

Ruim 75 jaar geleden werd Union Hechttechniek opgericht. Op dat moment richtte Union zich nog voornamelijk op de mechanisch aangedreven nagel- en nietmachines. Maar ook toen bleef de techniek niet stilstaan en ontwikkelde Union zich razend snel. Het produceren van luchtdruktackers, compressoren en de bijbehorende nagels en nieten werd hierdoor al snel haar hoofdactiviteit. Door vakkundig personeel, advies op maat en een sterk kwaliteitsmerk heeft Union een enorme staat van dienst in de markt en staat ze bekend om haar goede service en uitstekende productkennis.

Zo werkt de Union winactie

Union vraagt haar klanten met deze winactie om hun garantiekaarten te registeren. Hierdoor kan Union haar klanten niet alleen nóg sneller en beter van dienst zijn, maar nu ook blij maken met mooie prijzen, een Tony Chocolonely en één jaar extra garantie!

Actiepagina www.uniongarantie.nl

Speciaal voor deze winactie heeft Union de actiepagina www.uniongarantie.nl gelanceerd. De link die verwijst naar deze actiepagina vind je op alle winactie gerichte promotiemiddelen, maar staat ook weergegeven op de garantiekaarten die verpakt zitten bij de tackers en compressoren. Op de actiepagina kunnen de gegevens ingevuld worden en lees je meer informatie over de winactie.

  • In de verpakking van elke nieuwe tacker en compressor zit een garantiekaart
  • Op deze garantiekaart staat een link die verwijst naar de speciale actiepagina www.uniongarantie.nl. Deze link is ook te vinden op alle winactie gerichte promotiemiddelen
  • Ga naar de actiepagina en vul je gegevens in
  • Upload jouw aankoopbewijs
  • Na het invullen van bovengenoemde gegevens ontvangen klanten een Tony Chocolonely en zijn ze verzekerd van één jaar extra garantie.
  • Daarnaast maakt de klant ook kans op een mooie prijs die elke maand wordt uitgereikt.

Ook de verkoopvestigingen maken kans op mooie prijzen!

De verkoopvestiging waarbij er maandelijks de meeste garantiekaarten ingevuld worden, krijgt ook een mooie prijs!