De Hemmink groep behoort tot de Beste Werkgevers van Nederland

De Hemmink groep behoort tot de Beste Werkgevers van Nederland
2 oktober 2017

Vanaf eind september mag de Hemmink groep, bestaande uit Hemmink Zwolle, KWx Oud Beijerland en JMV Vorden, het keurmerk ‘Beste Werkgever van Nederland 2017-2018’ dragen in de branche Handel. Hemmink is trots op dit keurmerk en laat hiermee zien dat het een aantrekkelijke werkgever is voor (potentiële) medewerkers en stagiaires.

Wat betekent dit keurmerk?
Het Beste Werkgever keurmerk wordt uitgereikt aan organisaties die bovengemiddeld presteren in  goed werkgeverschap en bij de top van de Beste Werkgevers van Nederland behoren.

Meer over dit keurmerk
Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de 17e keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te vellen over goed werkgeverschap in Nederland. Beste Werkgevers is de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Organisaties verdienen een positie op de ranglijst gebaseerd op gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers.

Werken bij Hemmink?
Ben je nieuwsgierig geworden naar Hemmink als werkgever? Bekijk dan onze site www.hemmink.nl. Hemmink groeit en daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s in diverse vakgebieden.