Industrieel Kabelmanagement

Industrieel Kabelmanagement
14 april 2020

Vanuit Industrieel Kabelmanagement ondersteunt Hemmink machinebouwers, installateurs en electrical engineers die werkzaam zijn in de industrie. Samen met onze industrieleveranciers Pflitsch, WISKA, Flexa, Hawke en Redapt bieden wij oplossingen en trainingen op het gebied van kabeldoorvoer en kabelbescherming in de industrie. Daarnaast delen wij graag onze kennis over Elektromagnetische Compatibiliteit (EMC), voedselveiligheid en explosieveiligheid.

Wat is Industrieel Kabelmanagement?

Industrieel kabelmanagement is de overkoepelende term voor alle kabelverbindingen tussen apparaten en/of machines en besturingen. Denk hierbij aan kabelwartels, kabeldozen, kabelbeschermslangen en draadgoot-kabelkanalen.

Waarmee kan Hemmink je ondersteunen?

Hoe voorkom je dat er bacteriën ontstaan in je apparatuur in de food industrie? En wat kun je eraan doen om een stofexplosie in een meelfabriek te voorkomen? Hoe kun je kabels betrouwbaar doorvoeren zonder dat je apparatuur in storing valt door elektromagnetische straling? Bij al deze vragen kan Hemmink jou ondersteunen met kennis en advies.

Welke oplossingen bieden wij?

Pflitsch-logo Wiska-logo Flexa-logo Hawke-International-logo Redapt-logo

* Hawke en Redapt producten worden nu nog geleverd via ons bedrijf KWx in Oud-Beijerland, maar per 1 juli 2020 via Hemmink in Zwolle. KWx is al 5 jaar onderdeel van de Hemmink Groep.

Waarom wij dit doen?

Engineers kunnen al bij het ontwerp van een machine de juiste materialen adviseren, machinebouwers weten aan welke richtlijnen zij moeten voldoen en installateurs hebben de kennis welke producten in welke situatie of omgeving toegepast kunnen worden. Zo zorgen wij samen voor een veilige industriële omgeving.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag over een toepassing of wil je graag meer informatie? Neem contact op met onze accountmanagers Marcel ten Thije (regio Oost) of Haimy Schenk (regio West)! Hieronder vind je hun contactgegevens.

Industrie Hemmink