Split Gland, de deelbare IP 67 kabelwartel

Split Gland, de deelbare IP 67 kabelwartel
20 november 2018

Bij kabels met voorgemonteerde connectoren is het lastig om kabelwartels te monteren en daarbij een hoge IP-waarde te behouden. Pflitsch heeft hiervoor een unieke oplossing: de UNI Split Gland®: een compleet deelbare kabelwartel bestaande uit deelbare wartelbehuizing, deelbare drukmoer en voorgesneden inzetstuk. Verkrijgbaar in kunststof (M20, M25 en M32) en voor zware industriële toepassingen in zink (HD, Heavy Duty).

Een unieke wartel, want voor het eerst kunnen kabels met voorgemonteerde connectoren doorgevoerd en aangesloten worden terwijl toch een hoge beschermklasse (IP 67) wordt bereikt.

Uw voordelen:

  • Compleet deelbare kunststof kabelwartel: deelbare wartelbehuizing, deelbare drukmoer en voorgesneden inzetstuk
  • Verkrijgbaar in M20, M25 en M32
  • Hoge beschermklasse: IP 67
  • Hoge trekontlasting
  • Compacte en snelle (de)montage van kabels. Stopzetten van het productieproces om kabels te vervangen is niet nodig.
  • Voor kabeldiameters van 2,0 tot 20,5 mm

Tijd- en kostenbesparing
De UNI Split Gland® is een ideale oplossing voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Deze kabelwartel kan snel en eenvoudig gemonteerd c.q. gedemonteerd worden, zonder onderbreking van het productieproces. Op elk gewenst moment kan de Split Gland geopend worden om kabels te vervangen of aan te passen. Dat bespaart tijd en kosten!

UNI Dicht® systeem
De Split Gland is gebaseerd op het bekende UNI Dicht® systeem van Pflitsch. Al jarenlang voert Pflitsch dit unieke en universele kabelwartelsysteem. Voor elke toepassing is er wel een passende wartel en inzetstuk. Alles van hoogwaardige kwaliteit, zeer betrouwbaar, hoge IP-waarde en eenvoudig te monteren. Voor de Split Gland heeft Pflitsch ca. 100 verschillende voorgesneden TPE-V inzetstukken beschikbaar.

Bekijk in ons productenportaal alle varianten van de Split Gland of download de flyer Deelbare kabelwartelsystemen.

Meer informatie
Marcel ten Thije en Haimy Schenk geven je graag meer informatie over deze producten en de toepassingsmogelijkheden. Neem gerust contact met hen op!

Industrie Hemmink

 

Brochure Split Gland (NL/Eng) Download de brochure
Montagehandleiding Split Gland Download de brochure