Winnaar hoofdprijs JMV80jaar actie

Winnaar hoofdprijs JMV80jaar actie
27 februari 2019

Vorig jaar konden gebruikers van JMV bevestigingsmaterialen sparen voor fraaie prijzen. Elke maand werden er prijswinnaars bekend gemaakt.

Ook de winnaar van de hoofdprijs is bekend! Ronald van Dijk, werkzaam bij Pranger Rosier mag zich de gelukkige winnaar van € 1.000,- noemen! Karel van Vliet, bevestigingsspecialist en Wilco Wietsma, digital marketeer bij Hemmink, reikten de prijs uit.

De prijswinnaar: Ronald van Dijk
Ronald, nu 28 jaar, werkt al 12 jaar bij Pranger Rosier in Dokkum. Hij is op 16-jarige leeftijd daar begonnen en werkt er nog steeds met veel plezier. Momenteel is hij bezig met een ploeg collega’s bij een zorgcomplex in Leeuwarden aan de slag.

De Pluim cadeaukaart
De € 1000,- keert Hemmink uit in de vorm van een Pluim cadeaukaart. De Pluim kun je besteden in hotels, restaurants of theater maar ook gebruiken voor de aankoop van een activiteit of product zoals bijv. een bouwradio. De bon is 3 jaar geldig.
Ronald weet nog niet wat hij zal kopen; op zijn wensenlijstje staan nog diverse dingen, onder andere nieuw gereedschap. “Je kan zoveel met die € 1000,- “

Tevreden over de winactie
De JMV actie werkte op basis van actiecodes die je op www.JMV80jaar.nl kon invullen. Bij elke aankoop van een JMV product spaarde je automatisch mee voor fraaie prijzen. Ronald had zo’n 100 codes ingevuld. Ook heeft hij nog andere acties uitgevoerd zoals de actie op Facebook liken en nog een extra actie aanvinken.
Ronald was wel te spreken over deze actie: “Bij de meeste acties moet je alles telkens opnieuw invullen er hier kon je gemakkelijk de codes toevoegen. Dat beviel wel. Anders had ik er ook geen honderd ingevuld.”

Wilco Wietsma legt uit dat dit bij een eerder gehouden actie van Hemmink een veelgehoorde opmerking was. Daarom heeft Hemmink dit bij deze actie anders aangepakt. Goed om te horen dat dit in de praktijk ook bevalt.

Werk je met nog meer JMV producten?
Wij werken vaak met de producten van JMV, vooral de inslagbeugels passen wij regelmatig toe. Deze bevallen ons prima! En de spijkerclips en functiebehoudbeugels gebruiken we ook altijd. Maar ook vaak Schnabl materiaal.”

Qua producten en toepassingen missen wij niet iets: “Er is al zoveel te krijgen, dus nee, niet echt. Maar die flexibele spijkerclip was dan wel weer een mooie toevoeging”. (red: Een medewerker van Pranger Rosier was zelfs mede-bedenker van de flexbuis-spijkerclip.)

Ronald weet nog niet wat zijn volgende project is. “Maar er komt vast en zeker weer JMV in!”

Wil je meer weten over de handige producten van JMV of Schnabl? Of heb je een bevestigingsvraagstuk waar je niet uitkomt? Neem contact op met onze bevestigingsspecialisten Ron van den Heuvel (regio Zuid) of Karel van Vliet (regio Noord).