Ontdek hoe Hemmink en KWx jou kunnen helpen bij je dagelijkse werk

Ontdek hoe Hemmink en KWx jou kunnen helpen bij je dagelijkse werk
3 september 2019

Als kennispartner van de E-installateur ontmoeten Hemmink en KWX je graag tijdens de beurs ELEKTRO 2019 in Nieuwegein op stand nr. 162. Ontdek hoe wij jou in je dagelijkse werk kunnen helpen met:

  • Slimme en snelle oplossingen
    Ontdek de slimme bevestigingsoplossingen van Schnabl, JMV en Adels, onze rook- en koolmonoxidemelders van Ei Electronics en de NEN1010 installatietesters van Metrel.
  • Gratis advies voor jouw project
    Neem je projecttekening mee naar onze stand en laat je tijdens een speed-date met onze specialisten adviseren over je stekerbare installatie of de beste brandveiligheidsoplossing voor je project
  • Speed clinics NEN 1010
    Is het uitvoeren van opleverinspecties van zonnepanelen moeilijk en tijdrovend? Wij bewijzen het tegendeel! In de praktijkruimte op de beurs voor je praktijkmetingen uit en leer je hoe je et de opleverkeuring aan de NEN1010 en de daaraan verbonden NEN-EN 62446 voldoet.

Praktische gegevens
Elektro 2019 vind je in de Beursfabriek in Nieuwegein. De beurs vindt plaats op 24, 25 en 26 september en is dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur geopend. Natuurlijk is er ook voldoende gratis parkeergelegenheid bij de waar jij als bezoeker gebruik van mag maken.

Bestel nu je gratis toegangsbewijs
Je krijgt gratis toegang tot ELEKTRO 2019 door vooraf online je e-ticket aan te vragen. Vervolgens ontvang je per e-mail een bevestiging met unieke barcode. Met deze barcode kun je jouw persoonlijke badge op bij de ingang van de beurs afhalen.

Bezoek jij ook onze stand 162? We ontmoeten je graag!

De teams van Hemmink en KWx