Over Hemmink

Hemmink B.V.

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken die toegepast worden in de in de bouw-, industrie- en recreatiemarkt.

De producten en concepten bieden jou oplossingen voor elektrotechniek- en telecommunicatievraagstukken. Denk aan thema’s als:

• slim en snel installeren
• veilig en comfortabel wonen
• internet zoals thuis

Naast de levering van onze producten voegen we ook kennis over markten, toepassingen en regelgevingen toe. En daar doe jij je voordeel mee!

Onze belangrijkste doelgroepen zijn de (elektrotechnische) installateur, woningbouwcorporaties, industrie, recreatieparken en –installateurs, waarbij we de eerste drie partijen beleveren via de elektrotechnische groothandel. Producten op het gebied van connectivity levert zij hoofdzakelijk aan recreatiebedrijven, kabelexploitanten, telecomaannemers en data installateurs.

Naast de levering van onze producten voegt Hemmink ook kennis over markten, toepassingen en regelgeving toe. Hemmink zoekt samen met haar partners en leveranciers continue naar nieuwe oplossingen, concepten en producten.

 

Invester in People
Hemmink investeert in personeel en is trots het Investor in People certificaat te mogen voeren. Bedrijven met dit certificaat zijn gericht bezig met opleiding en ontwikkeling van hun personeel. Hemmink behoort ook tot een van de beste geleide bedrijven (Best Managed Companies) van het Nederlandse midden- en grootbedrijf.
Leer ons snel en gemakkelijk kennen: Bekijk de infographic