Over Hemmink

Hemmink B.V.

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken, die toegepast worden in de bouw-, industrie- en recreatiemarkt. Door vakkundig personeel, advies op maat, kwaliteitsmerken en een focus op innovatie voegt Hemmink waarde toe. Hemmink onderscheidt zich op de markt door haar vergaande (technische) kennis en haar klantgerichte aanpak.

Hemmink levert de elektrotechnische, industriële en verlichtingsproducten hoofdzakelijk aan de

  • Elektrotechnische en verlichtingsgroothandel
  • Elektrotechnische installateur, aannemerij en woningbouwverenigingen
  • Industrie
  • Producten op het gebied van connectivity levert zij hoofdzakelijk aan recreatiebedrijven, kabelexploitanten, telecomaannemers en data installateurs.

Naast de levering van onze producten voegt Hemmink ook kennis over markten, toepassingen en regelgeving toe. Hemmink zoekt samen met haar partners en leveranciers continue naar nieuwe oplossingen, concepten en producten.

Invester in People
Hemmink investeert in personeel en is trots het Investor in People certificaat te mogen voeren. Bedrijven met dit certificaat zijn gericht bezig met opleiding en ontwikkeling van hun personeel. Hemmink behoort ook tot een van de beste geleide bedrijven (Best Managed Companies) van het Nederlandse midden- en grootbedrijf.
Leer ons snel en gemakkelijk kennen: Bekijk de infographic