Over Hemmink

Hemmink B.V.

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken die toegepast worden in de bouw-, industrie- en recreatiemarkt.

De producten en concepten bieden jou oplossingen voor elektrotechniek- en telecommunicatievraagstukken. Denk aan thema’s als:

• slim en snel installeren
• veilig en comfortabel wonen
• internet zoals thuis

Naast de levering van onze producten voegen we ook kennis over markten, toepassingen en regelgevingen toe. En daar doe jij je voordeel mee!

Onze belangrijkste doelgroepen zijn de (elektrotechnische) installateur, woningbouwcorporaties, industrie, recreatieparken en –installateurs, waarbij we de eerste drie partijen beleveren via de elektrotechnische groothandel. Producten op het gebied van connectivity levert zij hoofdzakelijk aan recreatiebedrijven, kabelexploitanten, telecomaannemers en data installateurs.

Investeren in mensen
Hemmink investeert in haar personeel. Hemmink behoort tot een van de beste geleide bedrijven (Best Managed Companies) van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Hemmink is door haar personeel gekozen als ‘Beste Werkgever 2017-2018’.
Leer ons snel en gemakkelijk kennen: Bekijk de infographic