Stekerbaar Installeren doe je met Adels ⏱

Wat is Stekerbaar Installeren?

Bij stekerbaar installeren worden kabels en elektrisch (schakel)materiaal kant- en-klaar aangeleverd: op maat gemaakt en voorzien van de juiste connectoren. De installateur hoeft zelf geen producten in elkaar te zetten en kan direct aan de slag met installeren. Op deze manier worden aansluitfouten voorkomen en kan de installateur sneller werken. Ook voor het aanlsuiten van verlichting wordt stekerbaar installeren steeds vaker toegepast.

Waarom stekerbaar installeren?

In de markt zien we een verandering optreden van een conventionele/traditionele manier van werken naar een flexibelere en snellere bouwmethode en een efficiëntere manier van installeren. Ook het tekort aan technisch bekwaam personeel vereist een andere manier van werken.

Conventioneel installeren
In de conventionele manier van installeren bestelt de installateur alle benodigde materialen bij de elektrotechnische groothandel. De materialen wordt in het project allemaal op maat gemaakt en aangesloten. Dit is arbeidsintensief, vrij duur en vergt gedegen kennis van de installateur.

Stekerbaar Installeren
Bij stekerbaar installeren wordt het project op kantoor volledig uitgewerkt , alle producten worden na opdracht bij de elektrotechnische groothandel besteld en uiteindelijk gekit en prefab aangeleverd. De installateur kan alle producten plug en play installeren.

Download de brochure

tot
10x
Sneller
Installeren
tot
90%
Minder
faalkosten
100% Stekerbaar

Projectering, wij ontzorgen jou

Voor alle vragen die je hebt op het gebied van stekerbaar installeren kan je terecht bij onze specialisten. Heb je een project onderhanden waarbij je stekerbaar installeren wilt toepassen, dan komt onze adviseur graag bij je langs voor een persoonlijk advies.

Compleet advies op maat
Op basis van de aangeleverde tekeningen van het project maakt de projectengineer een projectie en offerte op maat. Deze projectie is tot in detail uitgewerkt. Vanaf de meterkast of voedingspunt worden de snoeren ingetekend naar de verdelers en naar het toe te passen (prefab) schakelmateriaal. De groepenverdeling is ook eenvoudig af te lezen in de gemaakte projectietekeningen. De bijgevoegde materiaallijst geeft een goed overzicht met daarin duidelijk weergegeven de types en aantallen snoeren met de bruto prijzen en natuurlijk de bruto totaalprijs voor het project. Vanzelfsprekend wordt gerekend conform de wettelijke normen en eisen.
Zo heb je snel inzichtelijk wat de totaalkosten zijn. Onze adviseur komt de projectie vervolgens in een persoonlijk gesprek toelichten.

Begeleiding van bestelling tot levering
Ten aanzien van de levering kunnen we tevens veel werk voor jou uit handen nemen. In samenwerking met onze groothandelspartners zorgen we ervoor dat de materialen per verdieping of per ruimte worden verpakt en op het juiste moment op de bouwplaats worden geleverd. Dat is nog eens efficiënt en tijdbesparend!

Stekerbaar Calculator

Bereken jouw voordeel

Met stekerbaar installeren kan je veel tijd en geld besparen. Vul onderstaand formulier in en je ziet direct - en vrijblijvend - hoeveel jij kan besparen door te starten met stekerbaar installeren

Invoer

Tel het aantal meters van de leidingen bij elkaar op
(schema: 1/geel)

Tel alle verdeeldozen bij elkaar op
(schema: 2/groen)

Tel alle lampen, schakelaars en wcd's bij elkaar op
(schema: 3/paars)

Wat wij jou bieden

• Korte levertijden
• Gunstige prijs/kwaliteit
• Kennis en advies met ons dedicated en servicegerichte salesteam voor stekerbaar installeren
• Extra veilig dankzij de witte vergrendelclip 
• De AC 166G serie is getest uitwisselbaar met het GST18-systeem
• Flexibel in verpakkingseenheden: ook kleinere verpakkingseenheden zijn mogelijk
• Combinaties met het bevestigingsmateriaal van JMV en Schnabl: modulair inzetbare producten die samen moeiteloos een efficiënte buis-, kabel- of stekerbare installatie vormen.

CPR b2Ca

Adels levert de hoogste CPR-kabel – namelijk b2Ca – in zijn klasse.

Meer over CPRMeer over b2Ca

Sneller installeren met Stekerbaar

Wat zijn de verschillen tussen stekerbaar en conventioneel installeren? In dit blog van accountmanager Milo Voolstra ontdek je het antwoord.

Lees verderLees verder

Lee Towers woontorens: complete verlichting stekerbaar geïnstalleerd

De Europoint II en III torens in Rotterdam-West zijn omgebouwd tot de Lee Towers woontorens, vernoemd naar de bekende volkszanger. Wat vroeger kantoorgebouwen voor honderden ambtenaren waren, zijn nu honderden huurwoningen geworden. Binnen dit project is de complete verlichting stekerbaar geïnstalleerd met de producten van Adels-Contact.

Lees verderLees verder

Stekerbaar schakelboxen

Deze platte schakel- en verdeelboxen kan de installateur eenvoudig verwerken in holle wanden of op systeemplafonds om verlichting te schakelen en/of stroom te verdelen.

Ontdek de schakelboxenOntdek de schakelboxen

BLOG: Snel en efficiënt

Wat zijn de voordelen van stekerbaar installeren en waarom zou je overstappen? Dat lees je in deze blog.

Lees verderLees verder