Stekerbaar Installeren, volledig aan jouw wensen aan te passen ⏱

Wat is Stekerbaar Installeren?

Bij stekerbaar installeren worden kabels en elektrisch (schakel)materiaal kant- en-klaar aangeleverd: op maat gemaakt en voorzien van de juiste connectoren. De installateur hoeft zelf geen producten in elkaar te zetten en kan direct aan de slag met installeren. Op deze manier worden aansluitfouten voorkomen en kan de installateur sneller werken.

Waarom stekerbaar installeren?

In de markt zien we een verandering optreden van een conventionele/traditionele manier van werken naar een flexibelere en snellere bouwmethode en een efficiëntere manier van installeren. Ook het tekort aan technisch bekwaam personeel vereist een andere manier van werken.

Conventioneel installeren
In de conventionele manier van installeren bestelt de installateur alle benodigde materialen bij de elektrotechnische groothandel. De materialen wordt in het project allemaal op maat gemaakt en aangesloten. Dit is arbeidsintensief, vrij duur en vergt gedegen kennis van de installateur.

Stekerbaar Installeren
Bij stekerbaar installeren wordt het project op kantoor volledig uitgewerkt , alle producten worden na opdracht bij de elektrotechnische groothandel besteld en uiteindelijk gekit en prefab aangeleverd. De installateur kan alle producten plug en play installeren.

Wij kiezen voor Adels-Contact omdat ze prijs-technisch interessant zijn en ze een grote verscheidenheid aan kabels hebben

CPR b2Ca

Adels levert de hoogste CPR-kabel – namelijk b2Ca – in zijn klasse.

Meer over CPRMeer over b2Ca

Sneller installeren met Stekerbaar

Wat zijn de verschillen tussen stekerbaar en conventioneel installeren? In dit blog van accountmanager Milo Voolstra ontdek je het antwoord.

Lees verderLees verder

Lee Towers woontorens: complete verlichting stekerbaar geïnstalleerd

De Europoint II en III torens in Rotterdam-West zijn omgebouwd tot de Lee Towers woontorens, vernoemd naar de bekende volkszanger. Wat vroeger kantoorgebouwen voor honderden ambtenaren waren, zijn nu honderden huurwoningen geworden. Binnen dit project is de complete verlichting stekerbaar geïnstalleerd met de producten van Adels-Contact.

Lees verderLees verder

Stekerbaar schakelboxen

Deze platte schakel- en verdeelboxen kan de installateur eenvoudig verwerken in holle wanden of op systeemplafonds om verlichting te schakelen en/of stroom te verdelen.

Ontdek de schakelboxenOntdek de schakelboxen

BLOG: Snel en efficiënt

Wat zijn de voordelen van stekerbaar installeren en waarom zou je overstappen? Dat lees je in deze blog.

Lees verderLees verder

Wat wij jou bieden

• Korte levertijden
• Gunstige prijs/kwaliteit
• Kennis en advies met ons dedicated en servicegerichte salesteam voor stekerbaar installeren
• De AC 166G serie is getest uitwisselbaar met het GST18-systeem
• Flexibel in verpakkingseenheden: ook kleinere verpakkingseenheden zijn mogelijk
• Combinaties met het bevestigingsmateriaal van JMV en Schnabl: modulair inzetbare producten die samen moeiteloos een efficiënte buis-, kabel- of stekerbare installatie vormen.

Stekerbaar Calculator

Bereken jouw voordeel

Met stekerbaar installeren kan je veel tijd en geld besparen. Vul onderstaand formulier in en je ziet direct - en vrijblijvend - hoeveel jij kan besparen door te starten met stekerbaar installeren

Invoer

Tel het aantal meters van de leidingen bij elkaar op
(schema: 1/geel)

Tel alle verdeeldozen bij elkaar op
(schema: 2/groen)

Tel alle lampen, schakelaars en wcd's bij elkaar op
(schema: 3/paars)